Welkom | Praktijk | Uw masseur | Massage | op locatie | tips en info | Tarieven | Contact

Stoelmassage

Stoelmassage wordt door mij gegeven op een speciale, ergonomische stoel.
Er komt geen olie aan te pas. Het is erg laagdrempelig omdat de massage over de kleren heen gegeven wordt.

Door stress en/of bijvoorbeeld een slechte werkhouding ontstaan er allerlei blokkades die kunnen leiden tot lichamelijke klachten zoals stijve en pijnlijke spieren. 
Tijdens de massage oefen ik druk uit met de ellebogen, handen, handpalmen en vingers op je hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen, waardoor blokkades worden opgeheven en zwakke plekken worden versterkt. Je lichaam komt daardoor weer goed in balans. 
Ook bevordert het je energiedoorstroming en versoepelt het je spieren en gewrichten.

Stoelmassage is niet bedoeld ter behandeling van medische klachten maar vermindert en voorkomt klachten zoals RSI en symptomen van stress.

De behandeling kan worden gegeven in mijn praktijkruimte of bij je thuis, en wordt ook wel ingezet als massage bij bedrijven, omdat de werksfeer en prestaties erdoor kunnen verbeteren.

Na een stoelmassage voel je je alert en energiek, met verminderde kans op klachten.

Life Massages is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs (BvS).
Deze is opgericht in 2009 door ondernemers uit de stoelmassage branche. Als beroepsvereniging bevorderen zij de professionaliteit van stoelmassage, behartigen ze de beroepsbelangen van de aangesloten stoelmasseurs en wordt de stoelmassage beter op de kaart gezet.
De BvS bewaakt en bevordert de kwaliteit en deskundigheid van aangesloten stoelmasseurs. Elk lid moet een gedragscode onderschrijven en naleven.

Deze gedragscode beschrijft hoe ik op een professionele en integere manier als (stoel)masseur werk.

terug naar overzichtspagina