Welkom | Praktijk | Uw masseur | Massage | op locatie | Tips en Info | Tarieven | Contact

HAMMAM

EEN MAGISCHE SCHUIMMASSAGE

LIFE-Hammam

De hammam vindt zijn oorsprong in centraal Azië waar het naast een reinigende ook een sociale functie heeft gehad. Een hammam-ritueel neem je waar met al je zintuigen en is opgebouwd uit verschillende rituelen welke in het teken staan van warmte, water, reiniging en ontspanning.
Onze hammam behandeling is een uitgebreid scrubritueel op een verwarmde tafel bij een aangename temperatuur dat met water en olijfoliezeep plaatsvindt. Het scrubritueel wordt uitgevoerd met een zijden handschoen (kese).
Na het scrubben krijgt u een zeepbehandeling met een katoenen zak (Torba) gevuld met warm schuim van olijfzeep. Met dit schuim wordt u van top tot teen ingezeept waarna u krachtig en ontspannend wordt gemasseerd.
Dode huidcellen worden verwijderd, de bloeddoorstroming wordt gestimuleerd en spieren raken ontspannen! Tussen alle handelingen door wordt je continue met warme doeken bedekt. Je lichaam raakt in opperste staat van ontspanning!

De totale duur van deze Hammam-behandeling is 50 minuten.

LIFE-Hammam - de luxe

De hiervoor beschreven Hammam behandeling wordt direct opgevolgd door een warme oliemassage van 25 minuten (achterzijde van het lichaam).

De totale duur van deze Hammam-behandeling is 75 minuten.

LIFE-Hammam - superieur

De hiervoor beschreven Hammam behandeling wordt direct opgevolgd door een warme oliemassage van 40 minuten (voor- en achterzijde van het lichaam).

De totale duur van deze Hammam-behandeling is 90 minuten.

Het gevoel van warme olie op je huid. Vloeiende, rustige bewegingen. Een heerlijke geur. Dat alles maakt deze massage zo bijzonder. De olie verzorgt en beschermt de huid. Heerlijk wegdromen terwijl je lichaam zich ontspant en je gedachten tot rust komen

Na afloop van een Hammam-behandeling ben je als herboren: met een frisse geest en zuiver lichaam kun je de hele wereld weer aan!

terug naar overzichtspagina