Welkom | Praktijk | Uw masseur | Massage | op locatie | tips en info | Tarieven | Contact

Uw Masseur

‘’Droom niet je leven, maar leef je droom!"

Afgestudeerd als Life Planner heb ik vele jaren gewerkt in de (financiële) dienstverlening. Na mijn werkzaamheden als Life Planner, ben ik werkzaam geweest in de gezondheidszorg als woonbegeleider en in de wellnessbranche als Hammam-masseur.

Ik heb altijd veel interesse gehad in het menselijk lichaam. Vanaf 2012 nam ik deel aan mijn eerste cursus, namelijk Hammam-massage. Dat was het begin van opeenvolgende opleidingen en cursussen die voor meer verdieping, kennis en ervaring zorgden op het gebied van (ontspannings-) massage.

“Mijn kracht in het masseren is dat ik rust kan overbrengen op de cliënt. Ik neem de tijd voor persoonlijke aandacht. Ik nodig je uit dit te ervaren’’.

Vakkennis

  • De opleiding tot Hammam-masseur heb ik met goed gevolg afgerond bij Sauna Academie te ‘s Hertogenbosch. Sauna Academie heeft de erkenning van de ‘Nederlandse Sauna Vereniging’, de bestaande brancheorganistatie “NSV”. Daarnaast heeft Sauna Academie de basis-erkenning van de nieuwe branchevereniging ‘Sauna en Wellness Nederland’, onderdeel van RECRON.
  • Mijn bekwaamheid tot ontspanningsmasseur heb ik met succes afgerond bij SOW Opleidingen te Westervoort.
    SOW is een erkend opleidingsinstituut door ACE (algemeen centrum voor examinering) en CRKBO (centrale registratie kort beroepsonderwijs).
  • Mijn bekwaamheid tot stoelmasseur heb ik eveneens met succes afgerond bij SOW Opleidingen te Westervoort.
  • Tevens heb ik bij SOW Opleidingen te Westervoort een basistraining gehad mbt Voetreflexzone-massage. De Voetreflexmassage kan, indien gewenst, voor een deel worden ingepast in de door mij gegeven Ontspanningsmassage.
  • Ik heb de opleiding tot NGS Sportmasseur gevolgd bij Nedich Opleidingen te Eindhoven.

 

Je bent van harte welkom in mijn praktijk, maakt dan wel even een afspraak.
Nog vragen? Bel, SMS, Whatsap of mail me dan gerust.

Mijn gedragscode

Deze gedragscode beschrijft de gedragsnormen die ik naleef en ondersteund de wijze van ondernemen. Een goede reputatie is van grote waarde. Ik wil me houden aan de hoogste gedragsnormen. Dit is meer dan een lijst van uitspraken. Het speelt een praktische rol in de dagelijkse uitvoering van mijn werkzaamheden.

INTEGRITEIT
Integer zijn en respect tonen voor de mensen, organisaties en groepen in de samenleving waarmee ik tijdens de uitvoering van mijn massagewerkzaamheden in aanraking kom.

POSITIEVE INVLOED
Ik streef ernaar een positieve invloed uit te oefenen op de samenleving tijdens en door middel van mijn massagewerkzaamheden.

MIJN CLIËNT
Tijdens de massagebehandeling staat mijn cliënt centraal. Ik houd bij een eerste kennismaking altijd een volledig intakegesprek.

KERNWAARDEN
Ik neem als masseur de volgende kernwaarden in acht: wederzijds respect, creëren en versterken van vertrouwen, een open communicatie.

BELANGEN
De belangen van mijn opdrachtgever (mijn cliënt en/of de opdrachtgever voor wiens cliënt ik als masseur werk) wordt te allen tijde in acht genomen en gerespecteerd.

BEVINDINGEN
Als masseur zal ik algemene bevindingen en informatie terugkoppelen aan mijn cliënt/opdrachtgever wanneer dit noodzakelijk wordt geacht. Ik zal hierbij te allen tijde de wet betreffende de privacy respecteren.

EVALUATIE
Deze gedragscode wordt regelmatig geëvalueerd. De code wordt steeds aangevuld/aangepast. Alle betrokkenen uit de branche worden daarbij betrokken.

Life Massages
Lambert Hexspoor